Végre itt a Halloween Event


Halloween 2017


Már biztosan ti is tűkön ülve vártátok az idei Halloween Eventet, én legalábbis már be voltam sózva rendesen. Aa tavalyiról pont lemaradtam, pár nappal utána regisztráltam csak fel. Szerencsére nem kellett csalódnunk ebben az évben, rengeteg meglepetéssel, nagyszerű szettekkel és félelmetes familiárisokkal készültek a szerkesztők. De lássuk mik is ezek pontosan és mit kell tennünk a megszerzéséhez. 


Megszerezhető öltözékek: 

Purrity jóvoltából kaptunk egy extra öltözetet (Starry Witch), amit megvásárolhatunk aranyrögért, rengeteg tavalyi darab is megtalálható különféle színekben Purralnak köszönhetően, amiket felfedező utak során találhatsz meg.




Idén megszerezhető familiárisok:

Globuloszarurusz


csali: Patchwork pléd, étel: Horroisztikus édességek



Ossotoplazma



csali: Kísértet rúna, étel: Kísértet alma

Hydrakarysz

csali: Véres gyémánt, étel: Candy corn

Régebbi familiárisok:

Az elmúlt évek kedvelt familiárisait idén is megszerezhetjük: Spadel, Sgarkellogy, Rawist, Chead, Ciralak





Két Halloweeni hátteret is megtalálhatsz a felfedező utak során.


Halloween térkép


Ha nem hozna semmit a  familiáris, akkor se csüggedjünk, ahogy már megszokhattuk a számláló feltöltődése után ajándékban részesülünk. 

A megszerezhető dolgok mellett kaptunk egy Sötét energiaitalt, ami teljesen feltölti a familiáris energiáját. Csak egyetlen darabot ugyan, de ez is nagyszerű. Azonban ha nem használod fel november 15-ig, automatikus kitörlődik a készletedből. 


Megszerezhető illusztráció



Újabb fantasztikus animációval leptek meg minket a készítők, legalább is én személy szerint imádom. Ő lenne a mi kis háziállatunk, aki bizonyos időközönként megjelenik és a frászt hozza ránk, ha mondjuk rá vagyunk koncentrálva egy-egy minijátékra. Én imádom. Nektek mi a véleményetek?

Az esemény elérhető október 25. 11 órától november 8. éjfélig


Megjegyzések

  1. Találtatok már képrészletet? Én eddig csak egyet, ami elég szomorú. Eddig jobban teljesített a fami. Remélem még belelendül, nem szívesen venném meg a darabokat. Még ha valamelyik Gárdavezetőről lenne azt mondom, de Króm nem a szívem csücske....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

19. epizód - Megdobbanó szívek

13. epizód - Mnémoszüné

6. epizód - Az utazás előkészületei