November hónap: Obszidián gárda

Kedves őrzők!

A november hónapban legtöbb pontot elért gárda ezúttal az Obszidián lett. Igen, mi Abszintosok valamiért nem teljesítünk túl jól. Bár kevesebben is vagyunk, legalább is az aktív játékosok. Gratulálok a nyerteseknek, élvezzétek a nyereményt. 

2017. november
Nyertes: Obszidián Gárda
Nyeremény: Skorpió Spirit
Megtalálható: Övek



Megjegyzések

  1. Nem! Ti Abszintosok nagyon jól teljesítetek! Ha az ember matekozik kicsit láthatja. Ahogyan írtad is, az aktív játékosok számát tekintve jelentősen le vagytok maradva, viszont ez a pontokon nem látszik. Minden hónapban alig néhány pont hiányzik, ez pedig azt jelenti, hogy jóval kevesebb játékossal is képesek vagytok közel ugyanolyan eredményesek lenni. Szóval fel a fejjel! Én minden hónapban nektek szurkolok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, de aranyos vagy, köszönjük szépen. Egyszer biztosan összejön. Valahogy csak belehúzunk még jobban. Minden esetre bízom benne, hogy lesz majd lehetőség váltásra. Na nem az ajándékok miatt, ha tetszik valami egyébként is megveszem. De számomra Ezarel a legkevésbé szimpatikus pasi. De ha nem lesz ilyen lehetőség az sem tragédia természetesen. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

19. epizód - Megdobbanó szívek

13. epizód - Mnémoszüné

6. epizód - Az utazás előkészületei