Nyári esemény 2018


Megérkezett a várva várt nyári event, amely ezúttal is rengeteg izgalmas dolgot tartogat a számunkra. Miiko nem hagyja, hogy a HQ kapuin belül lazsáljunk, ezért a nyár folyamán különböző küldetéséket kell teljesítenünk nap, mint nap, hogy aztán kiélvezhessük a megérdemelt pihenést egy arra érdemes személlyel. 

Küldetések




Ha úgy érzed egy feladatot nem vagy képes végrehajtani, egyszer kérheted ingyen, hogy kicseréljék, ám újabb csere esetén 50 maana az ára. Ezután választhatsz három újabb felfedező utat.


Szettek

Két fantasztikus öltözetet szerezhetünk meg az esemény során. 9 küldetésenként szerezhetünk 1-1  darabot a Salty Queen öltözethez. További színekben elérhető lesz a butikban. 

Ha sikerül 1500 feltöltési pontot elérni az event egész ideje alatt, jutalmul megkapjuk a Poulpa Queen öltözetet. (Ha egyszer vásárolsz 1500 Ft értékben aranyrögöt, tiéd a szett.)

1 maana=1 pont, 1 AR=3 pont


Képek

Az esemény alatt eldöntheted, hogy kivel szeretnél eltölteni a szabadidődet, ezáltal ezzel az illetővel szerezheted meg az ajándékképeket. 8 kép szerezhető meg összesen. 35 elemből áll össze a 8 kép.  Mivel nem csak mi dolgozunk nyáron, ezért nem biztos, hogy az akivel lenni szeretnénk elérhető, így mindig 3 személy közül választhatunk. 



 Alajea & Colaïa                                      Nevra
Leiftan                              Valkyon

                 Ezarel                              Jamon-Kero-Ykhar-Cameria

             Karenn-Króm                      Miiko-Huang Hua-Ewelin


Természetesen 50 maana fejében megkapod a kiválasztott személyt.

Ha extra képrészletet szeretnél, Purral és a Purral kerék segítségével erre is van lehetőség. Persze ez sincs ingyen, 10 aranyrög egy forgatás ára.






Kötelező kiegészítők: 
(Aranydurbincs)





Az esemény július 25. 11 órától szeptember 5. éjfélig érhető el

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

19. epizód - Megdobbanó szívek

13. epizód - Mnémoszüné

6. epizód - Az utazás előkészületei