Fedezzük fel Eldaryát! - Butik

Sziasztok!

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem nem igazán akar működni a játék... Pedig higgyétek el, próbálkozom, hogy fel tudjam tenni a következő epizódok menetét... Tényleg mindent megteszek!

No, de amíg ez nem sikerül, addig írok magáról az oldalról, hogy mit hol találtok rajta (igen, unalmamban elolvastam a játék leírását, a súgót is végig böngésztem... úgyhogy lexikonnak érzem magam...) Valamiért azokat a részeket betölti csak a párbeszédeket nem akaródzik a játék megmutatni...

Szóval, kezdjük a Butikkal!


A főoldalon, a fejléc sávban találhatjátok meg,  a minijátékok és a piac között.


Aki játszik/játszott Csábításból Jelest, annak a Ruhabolt egyáltalán nem ismeretlen dolog. És aki eljutott a 19. epizódig, annak a kisállat-kereskedés sem hangzik idegenül (habár itt teljesen másról van szó).


A különbség talán annyi, hogy kiegészül a vásárolható dolgok tárgya a hátterekkel, valamint külön fület kapott a kesztyűk, az arc kiegészítők. A szájak és szemek rész pedig bekerült a butikba, míg CSJ-n ez a funkció a sminkes doboz megszerzése után érhető el.


A kisállatbolt ebben a játékban a familiárisokat foglalja magába. Ezek a kis lények a játék során lesznek a mi segítőink, a boltban pedig nekik tudunk vásárolni mindenféle földi jót.


Az alkimista butikban minden olyan dolog kapható, ami valahogy kapcsolódik a "varázslathoz". Nyilván mindenki tisztában vele, hogy az alkimisták az örök élet titkát kutatták, másodlagos céljuk pedig az arany előállítása volt - több, kevesebb sikerrel.






Ezekre leginkább majd a játék előrehaladtával lesz majd szükségünk, amikor érdemben is történik valami.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

19. epizód - Megdobbanó szívek

13. epizód - Mnémoszüné

6. epizód - Az utazás előkészületei