Szünet

Kedves Őrzők!

Aki elkezdte követni a Henri titka blogot, észrevehette, hogy megszűnt. Mégpedig azért, mert az élet közbeszólt.
Ezt az oldalt egyelőre LadyAly fogja csinálni Nektek, én egy kicsit háttérbe vonulok és vissza is vonulok, mert a magánéletben történtek olyan dolgok, amiket nem tudok szó nélkül hagyni és szükségem van egy kis regenerálódásra, felállásra és újrakezdésre. Emellett nem férnek bele a blogok kezelései.
Henri titka még egy új keletű dolog, így biztosan akad olyan, aki csinál neki oldalt ~ esetleg ha valaki szeretné, átveheti tőlem a már megkezdett oldalt. (megszokott helyen lehet jelentkezni: csabitasboljelesnektek [kukac] gmail [pont] com.

Nagy öröm volt számomra ez a néhány hónap, kicsit több, mint fél év. Egy nagyon jó közösségbe csöppentem a játékkal és sok új, érdekes embert ismerhettem meg ~ remélem  a kapcsolatunk nem változik!

Ami a CSJ-s oldalt illeti, mivel Violet visszalépett teendői miatt a blog szerkesztésétől, így azt folytatom, nem adom át, hiszen akkora energiát nem igényel, viszont egy-két változtatás ott is lesz (de ezt majd ott).

Tehát köszönöm, hogy megismerhettelen Benneteket és remélem élvezitek továbbra is a blogot, az oldalt és a hamarosan kijövő nyolcadik epizódot :D

Kellemes nyarat mindenkinek!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

19. epizód - Megdobbanó szívek

13. epizód - Mnémoszüné

6. epizód - Az utazás előkészületei